69 leerwerkbanen in het primair onderwijs voor jonge mensen met een arbeidsbeperking

Met veel plezier nodigen wij u uit voor onze werkconferentie ‘Tegen de verwachting in’ op 20 februari in Oisterwijk. Stichting Gezel heeft in samenwerking met scholen en gemeenten in Noord-Brabant 69 jonge mensen een leerwerkbaan kunnen bieden als zorgassistent in het primair onderwijs. Werk binnen het bereik van jonge mensen waarvan de verwachting is dat zij via de reguliere weg niet tot betaald werk zouden kunnen komen.

Stichting Gezel wil graag de leerervaringen met u delen zodat u deze kunt toepassen in de eigen praktijk. Het gaat over hoe is het mogelijk kansen te creëren ‘tegen de verwachting in’. Het gaat over het anders dan anders kijken naar het creëren van zinvol werk voor mensen met een beperking.

Stichting Gezel en Provincie Brabant verheugen zich op uw komst!

Leave a Reply