Gedeputeerde Bert Pauli neemt afscheid

Gedeputeerde Bert Pauli nam op 7 februari afscheid na 8 jaar voorzitterschap van Pact Brabant. Met dankwoorden en persoonlijke cadeaus van de deelnemers. Elke spreker nam een onderwerp van één van de acht voorzittersjaren waarmee hij/zij Bert uitvoerig bedankte. Cor van Gerven (2011: Crisis), Huib van Olden (2012: Het Brabants Arbeidsmarktakkoord), Ronald Bakker (2013: Social Return), Thomas Zwiers (2014: Jongerenproblematiek), Jeannet Verhoeven (2015: Sectorplannen), Hans Nederlof (2016: economie groeit), Esmah Lahlah (2017: Robotisering), Stijn Steenbakker (2018: Pact reis Estland) en tot slot secretaris André van Gils met een algemeen woord van dank. Bert Pauli bedankte voor de gezamenlijke inzet van de drie O’s (onderwijs, ondernemers en overheid) en keek terug op een arbeidsmarktbeleid “wat er voor zorgde dat mensen die dat nodig hebben een duwtje in de rug kregen.”

Leave a Reply