Brabantse Impact Monitor nieuwe stijl

De Brabantse Impact Monitor verschijnt vanaf nu eenmaal per maand. De Brabantse Impact Monitor ontvangt u vanaf nu ook in een nieuw jasje. Naast de gebruikelijke cijfers en trends bieden we vanaf nu ook wat meer diepgang. Zo nemen we vanaf juli een enquête af onder ondernemers op sleutelposities in belangrijke Brabantse sectoren, om hun inzicht in de ontwikkelingen in hun sector te delen. De komende maanden ontwikkelen we de monitor gestaag verder. Lees de Brabantse Impact Monitor hier

Aan- en afmelden

Kent u mensen die de monitor nog niet in hun mailbox krijgen, maar deze graag rechtstreeks willen ontvangen? Dan kunnen zij zich aanmelden via deze website. Via het formulier op de website kunt u zich eventueel ook afmelden voor deze monitor.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van deze (vernieuwde) Brabantse Impact Monitor? Neem dan vooral contact met ons op. Dat kan via corona@brabant.nl.