‘Pact Brabant maakt doorstart met ambitie’

Pact Brabant staat voor een veerkrachtige arbeidsmarkt in Brabant, met voldoende gekwalificeerd personeel, voldoende werkgelegenheid en optimale participatie. Pact Brabant biedt een platform voor werkgevers- en werknemersorganisaties, overheden en kennisinstellingen en maakt dit najaar een doorstart. De voorzitter, secretaris en officemanager stellen zich voor.

 

Bestuurlijk voorzitter Lars van der Hoorn

Als geboren en getogen Brabander maar vooral als sociaal betrokken ondernemer zet ik me al jaren in voor de arbeidsmarkt in onze provincie. De verbinding tussen alle partijen is essentieel om duurzame samenwerking te realiseren en daar werk ik graag aan, samen met alle partners van het Pact.


Secretaris Brigitte Jansen

Binnen Pact Brabant vervul ik de rol van secretaris. Een echte netwerk-rol waar ik veel van mijn energie in kwijt kan! Van nature ben ik een verbinder en werk graag in gezamenlijkheid aan complexe arbeidsmarkt vraagstukken. Ik kijk met een open en constructief kritische blik de wereld in, ik ben analytisch sterk en ik ben zeer gedreven waarde toe te voegen. Als persoon ben ik benaderbaar, enthousiast, positief (het glas is altijd half vol), niet voor één gat gevangen en communicatief sterk. Ik heb een universitaire opleiding arbeid- & organisatiepsychologie.


Officemanager Cary van Gemert

Een echte spin in het web. Ik houd mij bezig met diverse administratieve, secretariële, en organisatorische werkzaamheden. Ik werk bij de Provincie Noord-Brabant als projectondesteuner bij JTF, Arbeidsmarkt en Economie, Kennisontwikkeling en Talent (EKT).  Samen bouw ik graag aan een sterk en veerkrachtig economisch systeem in Brabant.