Samen werken aan maatschappelijke vraagstukken in onderwijs en onderzoek

Jong geleerd oud gedaan.

De Brainport regio is een van de slimste regio’s van de wereld. Technologie, design en kennis vormen het dna van deze regio. De studenten van nu gaan in de toekomst proactief bijdragen aan een innovatieve en duurzame samenleving. Maar ook nu al maken onze studenten, docenten en onderzoekers impact op de regio. Daarvoor is het noodzakelijk dat zij TEC kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Betekenisvol

TEC staat voor Technology, Entrepreneurship en Creativity. Wie over TEC kennis en vaardigheden beschikt, heeft oog voor maatschappelijke innovatie, verdiept zich in technologische vraagstukken, durft te ondernemen en zoekt op een creatieve manier de samenwerking met anderen. Fontys streeft ernaar dat iedereen met zijn eigen talenten, kennis en vaardigheden betekenisvol is. Onze studenten en onderzoekers werken aan maatschappelijke vraagstukken (van het bedrijfsleven of het onderwijs) waardoor zij de mogelijkheid hebben om nu al een waardevolle bijdrage te leveren aan onze maatschappij.

Netwerken

Kom tijdens het Fontys Future Spot Event in contact met onderzoekers, docenten en 3e- en 4e-jaars studenten van Fontys en bekijk welke projecten zij uitvoeren op de thema’s Health, Learning Society, Smart Society, High Tech Systems and Materials en Creative Economy. Ga in gesprek met onze onderzoekers over hoe we jouw vraagstukken met behulp van praktijkgericht onderzoek kunnen omzetten in direct toepasbare oplossingen. Scout daarnaast ook aanstormend talent dat iets voor jou kan betekenen. Een afstudeeropdracht, een stage, misschien zelfs wel die nog niet ingevulde vacature.

Aanmelden

Leave a Reply