Update projectresultaten

Vanuit het uitvoeringsprogramma “Naar een veerkrachtige arbeidsmarkt 2016 – 2019” werkt de provincie Noord-Brabant op drie manieren aan een veerkrachtige arbeidsmarkt: door het vormen van robuuste netwerken (onder meer Pact Brabant, Kennispact MBO Brabant, Brainport Network en Brabants Besten), door ondersteuning van innovatieve projecten en door samenwerking met arbeidsmarktregio’s.

Resultaten van projecten die het internationaal werken, leren en ondernemen aan beide zijden van de grens bevorderen en die regionaal bijdragen aan de duurzame versterking van de arbeidsmarkt. Lees meer …

De resultaten van innovatie projecten laten zien dat een gezamenlijke extra inspanning een grote groep mensen aan het werk helpen en op maat opleiden voor de huidige vraag. Lees meer …

De vier Brabantse arbeidsmarktregio’s bereiden zich gezamenlijk voor op de veranderende arbeidsmarkt. De regio’s acteren in de haarvaten van de samenleving en voeren een regioprogramma uit. Lees meer …

Leave a Reply