Bakkerij Hutten denkt inclusief

Gastvrijheidsdienstverlener Hutten uit Veghel wil nóg inclusiever worden. Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt is welkom. Het is de opdracht van Jos van Delft om Huttens inclusiviteit van ruim 5% ‘medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt’ te verdubbelen naar 10%. Door zijn ervaring met re-integratie heeft Van Delft een groot netwerk in de regio en een neus voor mogelijkheden. Hij vertelt over een kokkin van 60, die nog met veel plezier in de ketels stond te roeren, maar die aangaf dat ze het zware tilwerk in de keuken niet meer aankon. “We hebben toen een Wajonger gevonden die dit tilwerk vier uur per dag van haar overneemt, zodat zij kan blijven werken. Het is een kwestie van beschaving en goeie wil om er met elkaar uit te komen.” Lees hier verder.

Leave a Reply